Sveriges

Ebafarmens Kennel & Hundfoder

Hosabyvägen 12
294 71 Sölvesborg
Foder & Butik: 0736-50 85 37
Kennel: 0708-55 06 71

Sveriges finaste schäfrar

Sveriges finaste schäfrar Vi på Ebafarmen framställer inte bara hundfoder av toppkvalitet utan också Sveriges finaste Schäfrar. Vi startade vår kennelverksamhet år 1993, men i början mest på hobbynivå. Idag driver vi en av Sveriges största och mest seriösa schäferuppfödningar och vi lägger oss i vinn om att ta fram morgondagens finaste hundar. För att nå vår vision har vi mycket stränga krav på våra avelshundar, bara de finaste och med allra bäst lynne avlas på.

Som ras är schäfern arbetsvillig, lättlärd och med ett väldigt fint, stabilt temperament. Den som vill ha en större hund som sällskapshund i barnfamilj har här en utmärkt ras. Schäfern är smart och behaglig att ha att göra med men kräver givetvis stimulans och en hel del motion så det gäller att man har tid för den.


Sugen på en valp?

Om du är sugen på att köpa en schäfervalp och tycker att Ebafarmen verkar vara en bra kennel för dig så är du väldigt välkommen att kontakta oss för att se när vi väntar parning eller tillskott. Ibland kan man få vänta ett tag, men det är din framtida familjemedlem helt klart värd!


Vårt hundgodis

Förutom hundfoder tillverkar vi hundgodis, och det – givetvis – av bästa sort! Hundgodis är perfekt att ha i fickan för alla stunder då hunden behöver belönas, och har man valp är dessa stunder extra många. Vårt hundgodis är nyttigt och består av rena, animaliska produkter som burgare av olika slag, märgknota och oxstrupe. Din hund, liten som stor, kommer att blir alldeles till sig över läckerheterna!

100% omsorg

Gilla oss på Facebook

© 2023 Hundfodergöteborg.se. Alla rättigheter förbehållna.